Beleven

Beleven

Op ’t Hof valt heel wat te beleven en dit op verschillende fronten. Ontdek hier hoe het er zal gaan uitzien vanaf april 2020 en breng zeker een bezoekje om het in levende lijve mee te maken.

De Schuur

In de lange geschiedenis van ’t Hof heeft De Schuur verschillende bestemmingen gehad. Van een opslagplaats en werkruimte, over uitvalsbasis van een garagist, tot een simpele garage voor auto’s de laatste decennia. Nu is De Schuur het architecturale pareltje van het domein. De bar met al zijn bijhorende faciliteiten zal erin gevestigd worden en is vanaf april 2020 heel het jaar door toegankelijk. Vooral tijdens de lente- en zomermaanden zal De Schuur de trekpleister Op ’t Hof vormen. Kom ontdekken hoe dit gebouw tot bar zal evolueren en wat er zoal te beleven zal zijn in de centrale ontmoetingsplaats Op ’t Hof.

Den Hof

Destijds een boomgaard, daarna een veilige haven voor schapen en geiten, een moestuin voor de iets ouderen, en een ravotplaats voor kinderen. Nu een heel de dag door zonovergoten terras in aanleg dat plaats zal bieden aan ongeveer 60 mensen die er in alle rust kunnen genieten van de omgeving en elkaar, vergezeld van een lekker drankje. Of je nu met de fiets of de wagen komt, aan parkeergelegenheid geen gebrek dankzij onze ruime privéparking. Te voet komen kan natuurlijk ook, want ’t Hof is immers centraal gelegen in Liedekerke. De speelzone zal toelaten dat de jongsten onder ons zich veilig en in de nabijheid van hun familie en vrienden kunnen uitleven. Zo blijft Den Hof nog altijd een plaats om te ravotten.

De Koer

De kenmerkende oprit, die begint na de al even kenmerkende poort, ontleent veel van zijn charme aan de gebouwen die er rond staan. Het centraal gelegen ronde punt doet de rest. Nu wordt De Koer enerzijds de weg naar binnen, maar anderzijds vooral de plaats waar mensen elkaar kunnen ontmoeten Op ’t Hof. In de schaduw van zonder twijfel de mooiste authentieke setting van Liedekerke. 

’t Zolderke

De zolder van De Schuur was gedurende lange tijd een opslagplaats als zoveel andere. De laatste jaren was deze in onbruik geraakt door de minder goede staat van het gebouw. Een aantal inventieve ingevingen van een technisch onderlegd team zullen hier echter verandering in brengen. Vandaag is ’t Zolderke een toffe locatie in opbouw waar je samen met je vereniging, bedrijf of vriendenkring rustig zal kunnen vergaderen. Een uniek kader dat sowieso de cognitieve prestaties zal bevorderen. Bezoek ’t Zolderke Op ’t Hof vanaf april 2020 om meer te weten te komen en boek deze ruimte via de contactpagina op deze site.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x