Cultuur

Cultuur

Eind april staan er verschillende cultureel geïnspireerde avonden geprogrammeerd Op 't Hof. Ons magazijn wordt voor de gelegenheid omgevormd tot pop up café met diverse insteken. Je kan hier telkens van 19u tot middernacht terecht voor sfeer, gezelligheid, cultuur, een drankje en een hapje. Let wel: er is een beperkte capaciteit, dus vol = vol elke avond.

We bijten de spits af met een jazz café op maandag- en dinsdagavond. Geheel in de sfeer van deze gezelligheid creërende muziekstijl, richten we de ruimte in. Op beide avonden krijgen we een ensemble over de vloer dat een akoestisch optreden brengt. Dit vangt telkens aan omstreeks 20u. Zowel voor als na is de achtergrondmuziek ook jazzy van insteek.

Op woensdagavond kruisen de intellectuele degens elkaar op onze algemene kennisquiz. In duo wordt er gezocht naar de slimste koppen van Liedekerke (en omstreken). Over 80 vragen en 20 foto's maken we van 20u tot 22u30 uit wie als winnaars uit de bus komen. Inschrijven kan door te mailen naar welkom@opthof.be en kost € 5 per duo. De maximumcapaciteit aan quizzers is vastgelegd op 30 duo's.

Donderdagavond is onze pop up locatie een waar comedy café. Niet minder dan 8 jonge en iets minder jonge talenten brengen er hun beste onversneden grappen. Vakkundig aan elkaar gepresenteerd door een nog grappigere MC is dit een avond om van achterover te vallen. De toegang bedraagt slechts € 2 en wie weet krijg je hiervoor wel de nieuwe Alex Agnew of Philippe Geubbels te zien in Liedekerke.

Zaterdag palmt de Heemkring Liedekerke Op 't Hof in met Cinema Likert. In een expositie over de roemruchte geschiedenis van de cinemazalen in Liedekerke word je terug meegenomen naar deze unieke periode. Vanaf 16u kan je er vrijblijvend terecht om deze tentoonstelling te bezoeken. Om 20u is er een avondvoorstelling van film uit de tijd van toen. Iets drinken en/of eten in de stijl van de 20ste eeuw zal evenmin ontbreken. 


,

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x