authentiek & sfeervol

Welkom Op 't Hof

Op 't Hof

Middenin het centrum van Liedekerke een oase van rust terugvinden? Authenticiteit uitstralen en sfeer inademen? Genieten van een uniek zonneterras of occasioneel ontmoeten? Op 't Hof vind je het allemaal terug! Een pareltje van lokale geschiedenis opent zijn deuren voor alles en iedereen. De Hofbewoners trekken daarnaast rond met sfeervolle concepten op unieke locaties. 

Een eigentijdse bar met ruim terras in een karaktervol kader. Een eigen privéparking voor zowel auto's als fietsers. Een veilige zone voor de allerkleinsten en iets mindere kleine bezoekers. Een locatie waar mensen samenkomen. Een doelgerichte meeting organiseren in een onverwachte setting. Een toffe plaats om vrienden te ontmoeten bij een goed glas en een lekkere hongerstiller. Dat en zoveel meer is terug te vinden Op 't Hof!

Winter beleven in een warme omgeving. De zomer doorbrengen in een tuin die altijd tot de verbeelding sprak. Feesten op een plaats die anders doordeweeks is. De actieve Hofbewoners trekken rond met vernieuwende concepten die sfeer en gezelligheid brengen op unieke plaatsen. Team Op ‘t Hof is dan ook niet te houden. 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x