Sfeervol

Als Hofbewoners trekken we ook graag rond met diverse concepten. Sfeervolle evenementen op soms verrassende locaties. Een aantal evenementen zijn ondertussen uitgegroeid tot instant klassiekers. Daarnaast denken we steeds verder na over vernieuwende en creatieve momenten die sfeer en/of gezelligheid creëren. In de naburige gemeenten hebben we daarnaast een aantal horecazaken die volgens dezelfde principes gerund worden. Als klap op de vuurpijl geniet je tal van voordelen als je in het bezit bent van onze getrouwheidskaart. Ontdek hieronder wat zoal te beleven valt in onze geburen. 

Repoos

Repoos

In het Ninia Shopping Center kan je even tot rust komen. Een snelle hap en een lekker drankje? Daarvoor moet je in de Repoos zijn!

Eaudilon

Eaudilon

Op luttele kilometers van 't Hof is ons trendy broertje te vinden. Sharing food en drinks in de nabijheid van een rustgevend meer. Wat wil een mens meer.

In den Keizer

In den Keizer

Het oudste café van Ninove en de ruime regio is in onze handen. Een echt volkscafé in het absolute centrum van de wortelstad.

Voetbal

Voetbal

De Rode Duivels kunnen rekenen op heel wat fans. Op 't Hof biedt op verschillende locaties de kans om dit op groot scherm mee te maken.

Winter

Winter

Vanuit de traditie Op 't Hof organiseren we winterhappenings allerhande. Van ambachtelijke kerstmarkten tot sfeervolle winterbars en alles ertussen.

Zomer

Zomer

Lokaal, laagdrempelig en gezellig. Op locaties nabij de eigen voordeur kan je genieten van een lekkere cocktail en elkaar tijdens de jaarlijkse zomerperiode.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x