Mensen

Ons uitgebreid team staat steeds paraat. Met netjes verdeelde ervaringen en talenten gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Ontdek wie we zijn en waarmee we ons zoal bezighouden.

Annelies (°1971)

Annelies is geboren en getogen in Liedekerke. Als gegradueerde in boekhouding is ze al heel haar professionele carrière tewerkgesteld in deze sector én in Liedekerke. Doorheen de jaren is ze mama van 3 ondertussen volwassen kinderen geworden.
Op 't Hof is de achtertuin van Annelies. Als eigenares staat ze in voor de volledige locatie in Liedekerke. Binnen het bedrijf is ze daarnaast de drijvende kracht achter de hele administratieve mallemolen en houdt ze nauwgezet de financiën in de gaten.

Judith (°1998)

Judith is het jongste lid van de Hofhouding en een snelle spring-in-'t-veld. Ze combineert haar dagjob als verantwoordelijke bij Delhaize en haar rol als spits bij de dames van VK Liedekerke met het engagement Op 't Hof. Zie je iets verschijnen op onze sociale media of vraag je je af wie de steeds aangepaste planning maakt Op 't Hof? Judith is hiervoor verantwoordelijk. Elke organisatie wordt tot in de puntjes geregeld. Tenslotte is een vlotte bediening voor haar een basisvereiste in de zaak.

Laurien (°1995)

Laurien is een muzikale duizendpoot en prefereert in veel gevallen de nacht boven de dag. Ze legt op dit moment nog een laatste hand aan haar hogere studies in office management in combinatie met het helpen runnen van de zaak Op 't Hof. Als je verwonderd bent van de creativiteit in de events en de concepten, dan heeft Laurien daar ongetwijfeld een hand in gehad. Ze zorgt steeds mee voor het ontwikkelen en op punt houden van de sfeer. Haar eeuwige glimlach zorgen tenslotte voor de vrolijke toets.

Steven (°1981)

Steven is opgegroeid in de horecawereld en in Roosdaal. Na zijn studies in politicologie en management is hij is hij in de management- en retailwereld terecht gekomen. Door het oprichten van een eventkantoor in 2016 werd de stap richting horeca echter opnieuw gezet. Op 't Hof is Steven eindverantwoordelijke voor het concept en de zaak in veel facetten. Voor de commerciële en zakelijke contacten kan je bij hem terecht. Het liefst van al is hij terug te vinden bij zijn grote passie: als barman.

Mensen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x