Authentiek

Authentiek

Op ’t Hof valt heel wat te beleven en dit op verschillende fronten. Ontdek hier hoe het er zal gaan uitzien en breng in de nabije toekomst zeker een bezoekje om het in levende lijve mee te maken.

De Schuur

In de lange geschiedenis van ’t Hof heeft De Schuur verschillende bestemmingen gehad. Van een opslagplaats en werkruimte, over uitvalsbasis van een garagist, tot een simpele garage voor auto’s de laatste decennia. Nu wordt De Schuur het architecturale pareltje van het domein. De bar met al zijn bijhorende faciliteiten zal heel het jaar door toegankelijk zijn. Vooral tijdens de lente- en zomermaanden wordt De Schuur de trekpleister Op ’t Hof. Kom weldra ontdekken hoe dit gebouw tot bar evolueert en wat er zoal te beleven is in de centrale ontmoetingsplaats Op ’t Hof.

’t Zolderke

De zolder van De Schuur was gedurende lange tijd een opslagplaats als zoveel andere. De laatste jaren was deze in onbruik geraakt door de minder goede staat van het gebouw. Een aantal inventieve ingevingen van een technisch onderlegd team hebben hier echter verandering in gebracht. ’t Zolderke wordt een toffe locatie waar je samen met je vereniging, bedrijf of vriendenkring rustig zal kunnen vergaderen. Een uniek kader dat sowieso de cognitieve prestaties zal bevorderen. Bezoek ’t Zolderke Op ’t Hof en boek deze ruimte binnenkort via de contactpagina op deze site.

Den Hof

Destijds een boomgaard, daarna een veilige haven voor schapen en geiten, een moestuin voor de iets ouderen, en een ravotplaats voor kinderen. Tegenwoordig in de zomerperiode een heel de dag door zonovergoten terras dat plaats biedt aan ongeveer 60 mensen die er in alle rust kunnen genieten van de omgeving en elkaar, vergezeld van een lekker drankje. Of je nu met de fiets of de wagen komt, aan parkeergelegenheid geen gebrek dankzij onze ruime privéparking. Te voet komen kan natuurlijk ook, want ’t Hof is immers centraal gelegen in Liedekerke. De polyvalente zone laat toe dat de jongsten onder ons zich veilig en in de nabijheid van hun familie en vrienden kunnen uitleven. Zo blijft Den Hof nog altijd een plaats om te ravotten.

De Koer

De kenmerkende oprit, die begint na de al even kenmerkende poort, ontleent veel van zijn charme aan de gebouwen die er rond staan. Het centraal gelegen ronde punt doet de rest. Nu is De Koer enerzijds de weg naar binnen, maar anderzijds vooral de plaats waar mensen elkaar kunnen ontmoeten Op ’t Hof. In de schaduw van zonder twijfel de mooiste authentieke setting van Liedekerke. 

Het Magazijn

Tot aan het begin van deze eeuw een plaats waar diverse commerciële activiteiten hun plaats hadden. Vooral een opslagplaats voor fruit en groenten, maar ook een kurkfabriek. Tot voor kort een ruimte voor stockage van materiaal voor lokale huurders zoals verenigingen en handelaars. Nu zal dit immense pand plaats gaan bieden aan een conceptuele brasserie. Daarnaast is er een polyvalente ruimte voorzien voor allerhande activiteiten. Familiaal, cultureel, lokaal, culinair, … Tal van mogelijkheden in Het Magazijn. 

't Verdiep

Een meeting room in al zijn facetten. Onder de nok van het dak van Het Magazijn zal een gezellige receptie kunnen doorgaan, maar evenzeer een productieve meeting. Bedrijven, verenigingen of andere groepen van mensen zijn weldra welkom om ons Verdiep te ontdekken. Ontdek binnenkort wat mogelijk is tegen welke tarieven en contacteer ons gerust om het in alle agenda's te laten passen. 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x