Ontmoeten

Ontmoeten

Op ’t Hof doet ontmoeten. Op verschillende manieren. Je zal hier rustig kunnen langskomen voor een goed glas en een babbel, in de bar of op het unieke zonneterras. Evenzeer staat ’t Hof open voor eenieder die er gebruik van wil maken. 

’t Zolderke wordt onze vergaderlocatie voor maximaal 20 personen. Met het hoofd in de spreekwoordelijke wolken kan dit unieke kader dienst doen voor zowel verenigingen, bedrijven, particulieren of andere groeperingen. Contacteer ons vrijblijvend voor een bezoek, de mogelijkheden, de prijzen en al uw andere vragen. Indien het in onze kalender past zitten jullie binnenkort op onze zolder.

Is ’t Hof ook een privé-eventlocatie? Jazeker! Een huwelijk, een communie- of lentefeest, een verjaardags- of pensioneringsparty … Tal van mogelijkheden om hier onvergetelijke herinneringen te creëren. Een teambuilding, een productlancering, een personeelsfeest … Ook bedrijven vinden hier hun gading. Dankzij onze ruime ervaring én contacten in de eventwereld is elke organisatie hier tot in de puntjes uitgewerkt. Neem gerust contact met ons op en wij luisteren naar jouw wensen. Op maat gemaakt Op ’t Hof.

Vanaf het najaar van 2021 komen hier nog extra mogelijkheden bij. De verbouwingswerken aan het Magazijn moeten dan afgerond zijn, waardoor er een extra meeting room bijkomt. Deze zal plaats bieden aan ongeveer 30 creatief vergaderende mensen. Een meeting room die ook in de zin van ontmoeten kan begrepen worden. Een receptie voor gelijk welke gelegenheid zal ook tot de mogelijkheden behoren. Daarnaast komt er op het gelijkvloers een polyvalente ruimte die voor diverse opties zal openstaan. Een expositie? Een cultureel event? Een familiefeestje? Het zijn maar een paar ideeën. In combinatie met de gloednieuwe brasserie biedt het Magazijn ontelbare mogelijkheden tot combineren!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x