Project

De 4 infomeetings hebben tal van geïnteresseerden naar 't Hof gelokt. Deze mensen hebben allen het tot dusver afgelegde traject uitgelegd gekregen. Belangrijker nog zijn natuurlijk de plannen zoals deze nu klaar liggen voor uitvoering. Ook geïnteresseerd hoe het er zal gaan uitzien Op 't Hof? Ontdek hier hoe de planning en de daarbij horende plannen zijn opgemaakt.

Overzicht

Overzicht

In verschillende fasen wordt het volledige domein onder handen genomen. Een pop up zomerbar in de voorbereidende fase. De aanleg van een parking en terras, gekoppeld aan een bar in de eerste fase. Tenslotte een brasserie, meeting rooms en een polyvalente zaal in de tweede fase.

Lees meer
Fase 1

Fase 1

In de eerste fase wordt de schuur verbouwd tot bar met vergaderlocatie. Daarnaast worden de parking en het terras aangelegd in de huidige tuin.

Lees meer
Fase 2

Fase 2

Tijdens de tweede fase wordt het grootste gebouw omgevormd tot ruimte met een brasserie en polyvalente ruimte op het gelijkvloers. Op de verdieping komt een ruime meeting room voor verschillende doeleinden.

Lees meer
Fase 0

Fase 0

De voorbereidende fase zal ruimte geven aan een pop up zomerbar in de tuin. Open op mooie dagen om in alle rust te genieten van de omgeving en het zonnetje

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x