Overzicht

Overzicht

Het domein zoals het er nu ligt is sinds 1860 quasi ongewijzigd gebleven. Het hoofdgebouw en het gebouw links ervan zijn de laatste jaren gerenoveerd en blijven privé. Daarrond wordt alles verbouwd, heraangelegd en vooral in zijn authenticiteit bewaard.

Er wordt een ruime parking aangelegd aan de achterzijde van het hoofdgebouw. Toegankelijk via de Heuvelkouterweg en zelfvoorzienend voor het totaalproject. Hierop aansluitend wordt de tuin langs de rechterzijde omgevormd tot zonneterras met verschillende zones. Een uniek gelegen terras, want volledig zonnegericht. De oude schuur die nu dienst doet als garage krijgt een conceptuele bar met vergaderlocatie op de verdieping. Hierachter wordt ook een logistieke ruimte ingericht. Het magazijn (het grootste gebouw) wordt op lange termijn verbouwd naar brasserie met polyvalente ruimte ernaast en meeting rooms op de verdieping.

Het totaalproject zal over 2,5 jaar gespreid worden qua werken. In de voorbereiden fase openen we een pop up zomerbar van mei tot september 2019.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x