Reserveren

Wens je zeker te zijn van een plaatsje op ons terras aan de speeltuin? Reserveer dan voor de zekerheid een loungehoek of ander tafeltje. Dit is geen noodzakelijke voorwaarde echter, want iedereen kan altijd Op 't Hof terecht voor een vrijblijvend bezoek bij een goed glas. Door de coronamaatregelen zijn we wel verplicht de maximumcapaciteit van onze locatie te respecteren en van elke bezoeker of groep de contactgegevens bij te houden.

Enkele belangrijke weetjes:

Hou bij je aanvraag rekening met onze openingsuren en -dagen. Dat bespaart ons al wat verdeelwerk. 

De dag zelf worden er geen reservaties meer geaccepteerd. Je kan via mail reserveren tot middernacht de dag ervoor. 

Na 20u worden er geen reservaties meer ingeboekt. Op tijd komen is de boodschap, want er zijn veel gegadigden en we houden graag rekening met onze buren. 

Telefonisch en via sociale media krijg je enkel een vriendelijk antwoord. De reservatietool via onze website houdt het overzichtelijk om te verwerken. Dank om onze hotline(s) dan ook niet nog meer te belasten.

We willen met aandrang vragen om de maximumgrootte per groep te respecteren (kinderen inclusief). Het is onze wettelijke en maatschappelijke plicht om op elke vraag aangaande grotere groepen negatief te antwoorden. 

Loungehoeken zijn zeer gegeerd.  Deze worden bij reservatie toebedeeld aan groepen van minstens 8 personen. De lounge seats kunnen geboekt worden vanaf 4 personen. Als er vrij zijn doorheen de avond, staat het iedereen natuurlijk vrij hier languit in neer te vleien.

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x