Sfeervol

Als Hofbewoners trekken we ook graag rond met diverse concepten. Sfeervolle evenementen op soms verrassende locaties. Een aantal evenementen zijn ondertussen uitgegroeid tot instant klassiekers. Daarnaast denken we steeds verder na over vernieuwende en creatieve momenten die sfeer en/of gezelligheid creĆ«ren. Ontdek hieronder wat zoal te beleven valt in onze geburen. 

Eaudilon

Eaudilon

Op luttele kilometers van 't Hof is ons trendy broertje te vinden. Sharing food en drinks in de nabijheid van een rustgevend meer. Wat wil een mens meer.

Feest

Feest

Ooit al eens willen feesten en/of netwerken in de toonzaal van jouw vaste garagist of dikwijls bezochte kledijzaak? Op 't Hof maakt het mogelijk!

Voetbal

Voetbal

De Rode Duivels dingen deze zomer mee naar de Europese titel. Op 't Hof biedt op verschillende locaties de kans om dit op groot scherm mee te maken.

Winter

Winter

Vanuit de traditie Op 't Hof organiseren we winterhappenings allerhande. Van ambachtelijke kerstmarkten tot sfeervolle winterbars en alles ertussen.

Zomer

Zomer

Lokaal, laagdrempelig en gezellig. Op locaties nabij de eigen voordeur kan je genieten van een lekkere cocktail en elkaar tijdens de jaarlijkse zomerperiode.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x