Team

Ons uitgebreid team, van de Hofhouding tot de Hofdames en -heren, staat voor u klaar. Ontdek hieronder wie u allemaal tegen het lijf kan lopen Op ’t Hof en wie u voor welke vraag kan aanspreken of contacteren. Wil je deel uitmaken van deze bruisende bende? Contacteer ons en wie weet voegen we jouw lachende gezicht binnenkort toe aan deze pagina.

Annelies (°1971)

Geboren en getogen in "Stad Berrevoesj". Gegradueerde in boekhouding en zo al heel haar professionele carrière tewerkgesteld in Liedekerke. Mama van drie en Op 't Hof gepassioneerd door administratie, financiën en alles wat er in haar achtertuin gebeurt.

Judith (°1998)

Jongste lid van de Hofhouding en snelle spring-in-'t-veld. Overdag sterkhouder van de lokale Delhaize. Op 't Hof verantwoordelijk voor social media, planning en de vlotte bediening.

Laurien (°1995)

Muzikale duizendpoot en nachtuil van de bende. Zich nog verder aan het bekwamen in hogere studies. Op 't Hof bezig met creatieve events, sfeer en glimlachen.

Steven (°1981)

Opgegroeid in de horecawereld en Roosdaal. Na zijn studies via omzwervingen in de managementwereld medeoprichter van Veaudeville. Op 't Hof eindverantwoordelijke voor het concept in al zijn facetten, personeel, logistiek en zijn grote passie: de bar.

Jonas (°1994)

Sportieve krachtpatser die zijn dagwerk bij een overheidsbedrijf combineert met een flexi-job Op 't Hof. Inzetbaar op alle fronten en steeds aanspreekbaar.

Els (°1986)

Rasechte Liedekerkse die overdag de overheid helpt rechthouden. Als dochter van Jeannine van 't Geuzenhuis kent ze alles en iedereen in ons dorp.

Valérie (°1987)

Rechttoe-rechtaan-medewerkster die zichzelf altijd verder bekwaamt in haar job bij de FOD. Snelt bedienend tussen de gasten met een steeds horizontale plateau.

Sven (°1991)

Kersverse papa met een stoere logistieke job. Bij ons een onverzettelijke barman en onvermoeibare kracht.

Celien (°1995)

Avontuurlijke en goedlachse verpleegkundige. Gaat geen uitdaging uit de weg en staat elke klant met veel plezier te woord en ten dienst.

Tomas (°1991)

Carnavalist en LO-leraar die onze kleintjes sportief vormt. Steeds vrolijk en vol inzet met betrekking tot zijn diverse takenpakket.

Kevin (°1980)

Ploegchef en lokale voetbalheld bij FC Lidokerke. Vat vol ervaring als barman door van jongsaf opgegroeid te zijn in het horecamilieu.

Jens (°1989)

Sociale en punctuele sales support medewerker. Glijdt als een gladde paling door alle mogelijke druktes van het horecaleven.

Sofie (°1980)

Polyvalente medewerkster van een supermarktketen en gedreven mama. Zowel voor als achter de schermen multi-inzetbaar.

Shani (°1993)

Zorgkundige aan huis en zorgende mama thuis. Stille en betrouwbare werker achter de schermen en de bar.

Aglaya (°1993)

Tandartsassistente met eeuwige lente en sportieve fitnesser. Vliegt steeds enthousiast op de bediening en het werk rondom haar.

Friedel (°1995)

Social media influencer en bezige bij. Ondanks haar eeuwige jeugd een vat vol ervaring in de horeca- en hostessenwereld.

Jente (°1997)

Studente management en grootse persoonlijkheid. Trekt haar streng evenveel achter de bar als tussen de mensen.

Eva (°2000)

Studente verpleegkunde en begin deze eeuw geboren. Zo joviaal als ze in het leven staat en studeert, flaneert ze Op 't Hof.

Koen (°1982)

Sinds jaar en dag flexibele drukkerijmedewerker en onvervalste cocktailbedenker. Quasi geboren achter de toog en het barmanschap met de paplepel meegekregen

Yara (°1998)

Studente hotelmanagement en standvastige kracht. Is niet van de wijs te brengen terwijl ze zich vlot bedienend een weg baant.

Jordan (°1997)

Zelfstandige transporteur en een ongelofelijke kracht bezittend. Zorgt voor de mannelijke toets in de bediening en de vlotte logistieke afhandeling ernaast.

Elieze (°1998)

Studente criminologie en immer lachend. Geen taak is teveel naast het goedlachse en joviale bedienwerk.

Shauni (°2002)

Eén van de jongeren die de "jong geleerd is oud gedaan" werkethiek eerbiedigt. Overzichtelijk en doortastend in de bediening.

Tiany (°2003)

De jongste tiener van de bende. Houdt zich graag stil op de achtergrond waar ze immer doordoet.

Kaya (°1995)

Masterstudente orthopedagogiek met eeuwige zin om te werken. Laat zich niet uit haar lood slaan terwijl ze vlot bedient.

Team

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x