Winter

Winter

De wintertijd is de gezelligste tijd van het jaar. En hoe deze gezellige periode beter doorbrengen dan op de meest sfeervolle plaats van Liedekerke. Na het succes van de eerste editie vorig jaar, keert Kerst Op 't Hof terug. Van vrijdag 13 december tot en met zondag 15 december wordt onze tuin omgevormd tot één grote, warme en leuke plaats. Het gezelligste terras van de streek is dat weekend dan ook in het hartje van Liedekerke te vinden!


Kraampjes, eet- en drankstanden, sfeermuziek, lichtjes, decoratie en natuurlijk véél warme mensen. Dat kan u verwachten #opthof midden december. We breiden dit jaar ook uit met een extra avond op vrijdag. Op zaterdagavond is er daarenboven livemuziek tussen 17u en 22u. Tenslotte is er op elk moment wel iets te beleven qua (rand)animatie. Zelfs de kerstman zal al vervroegd in ons land een passage maken. 


Mis dit niet en prik deze data al zeker in jouw agenda! Wil je er zelf of met jouw vereniging/handelszaak actief bij zijn met een standje? Dat kan! Het volstaat een mailtje te sturen naar welkom@opthof.be voor de inschrijvingsvoorwaarden. Let wel: de plaatsen zijn beperkt én er is een voorrangsregeling voor inwoners, verenigingen en zaken van Liedekerke. Er snel bij zijn is dan ook de boodschap, want dit wil niemand missen in de eindejaarsperiode!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x