Winter

De wintertijd is de gezelligste tijd van het jaar. En hoe deze gezellige periode beter doorbrengen dan op de meest sfeervolle plaats van Liedekerke. Na het succes van de eerste editie vorig jaar, keert Kerst Op 't Hof terug. Van vrijdag 13 december tot en met zondag 15 december wordt onze tuin omgevormd tot één grote, warme en leuke plaats. Het gezelligste terras van de streek is dat weekend dan ook in het hartje van Liedekerke te vinden! Kraampjes, eet- en drankstanden, sfeermuziek, lichtjes, decoratie en natuurlijk véél warme mensen. Dat kan u verwachten #opthof midden december.

Programma

Programma

Voor elk wat wils tijdens Kerst Op 't Hof. Ontdek hoe ons programma over de 3 dagen verdeeld is en kom zeker langs om sfeer, gezelligheid en warmte mee te pikken.

Lees meer
Standen

Standen

21 standhouders zijn 3 dagen lang present tijdens Kerst Op 't Hof. Kom hen ontdekken en ondersteun deze lokale verenigingen en ondernemingen!

Lees meer
Partners

Partners

Kerst Op 't Hof is mede tot stand gekomen dankzij een aantal enthousiaste partners. De overdosis aan gezelligheid is dus ook een rechtstreeks gevolg van hun steun!

Lees meer
Winter

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x