Programma

Programma

We openen Kerst Op 't Hof op vrijdag 13 december met een after work concept. Vanaf 18u opent onze poort en is iedereen welkom in onze tot kerstmarkt omgebouwde tuin. Het eerste uur vieren we de opening met een happy hour aan de toog. Elke bestelling wordt gewoon verdubbeld zonder dat de kost stijgt. Daarmee brengen we de sfeer er graag snel in! Vanaf 20u maken Lady & The Tramps hun opwachting. Onze eerste liveband is een spin-off project van toneelgezelschap De Waeg en brengt jazzy nummers. Zowel hedendaagse als iets oudere muziek passeert de revue bij dit ensemble. Na afloop houdt onze eigenste DJ Back Office er nog tot middernacht de sfeer in.

Zaterdag 14 december zijn we al vanaf 15u open en is er veel sfeer #opthof. Om 16u verschijnen de dansers van Jopada op ons podium. Deze lokale dansvereniging laat dan het beste van zichzelf zien om iedereen #opthof te entertainen. De leden zijn onderverdeeld in diverse leeftijdscategorie√ęn vanaf 5 jaar en dansen op de meest uiteenlopende nummers. Vanaf 18u komt het 100% Liedekerkse duo Oak Wood er nog meer sfeer in brengen. Deze gasten brengen akoestisch eigen werk en covers. Ideaal om aan op te warmen tijdens deze winterdagen. Na 20u is het dan de beurt aan de rockers van Tough Titty. Deze glamrockband met lokale roots brengt een brede range aan nummers met een kitscherig sausje erover. Ze rocken als de beste op wat vandaag in de popparade staat, maar nemen ons evenzeer mee naar de foute jaren '80. Niet te missen dus! Op het eind is het opnieuw aan onze huis-DJ om u met een goed gevoel huiswaarts te sturen.

Op zondag 15 december staat onze familiale namiddag geprogrammeerd. Vanaf 15u kan iedereen weer terecht #opthof en is er kinderanimatie tot 18u. Grimballo zorgt voor ballonplooien, entertainment, glittertattoos en zoveel meer. Tussen 16u en 17u is er de modeshow van Dress Ingrid. De leukste collecties voor de winter voor jong en iets ouder worden er door hen aan u voorgesteld. Een dag en weekend volledig in het kader van gezelligheid worden afgesloten met Back Office die nog tot 21u voor de beste kersthits zorgt. 

Tussen al dit actieve geweld door, zorgen onze standhouders voor de gezelligheid op de kerstmarkt. Allerhande standjes zijn er te bezoeken. Ontdek op onze standenpagina wie u zoal tegen het lijf kan lopen én steunen tijdens Kerst Op 't Hof!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x