Standen

Standen

Welgeteld 21 standhouders zijn aanwezig tijdens Kerst Op 't Hof. Een aantal dat in recordtempo hun aanwezigheid bevestigde waardoor we in september al de maximumcapaciteit bereikt hebben. We stellen ze hieronder graag aan jullie voor!

Alluretent

Logistieke hoofdpartner van Kerst Op 't Hof. Dagdagelijks in de weer met tenten en vloeren, maar ook met het organiseren en uitwerken van evenementen. Mee verantwoordelijk voor de bar en te volgen via www.alluretent.be en www.facebook.com/alluretent.

Dress Ingrid

FC Flora

Jenevers om de clubkas te spijzen en werking te ondersteunen. Lokale voetbalclub met 5 teams actief op zaterdag en zondag. Info en resultaten te vinden via www.facebook.com/floravoetbal.

Frambozenhof

Graag

Wenskaarten en gepersonaliseerde geschenken. Producten op maat gemaakt bij specifieke vragen. Meer info op de website www.graag-design.be en Facebookpagina www.facebook.com/graagdesign.be.

Hart voor Tara

Herbello

Tijdens Kerst Op 't Hof aanwezig met geschenkpakketten met thee en kruiden. Daarnaast ook met bedrukte mokken, zakjes en kersttruien. Dagdagelijks echter met veel in de weer. Dit is allemaal terug te vinden via www.herbello.be en www.facebook.com/herbelloshop. 

Jopada

Verkoop van braadworsten en hot dogs om de activiteiten te bekostigen. Dansgroep uit Liedekerke die elke week ongeveer 300 dansers in alle leeftijdscategorie├źn de skills leren en plezier laten beleven. Volg hen via www.facebook.com/jopadadance en www.jopada.be.

Lilli-Loe

Handgemaakte geschenken en gepersonaliseerde babyartikelen op maat van het geboortekaartje. Meer info via de Facebookpagina www.facebook.com/lilliloe.

Nobilem

Oat on the road

Ann zorgt voor eigenbereide haverlekkernijen in haar gezellige foodtruck. Is aanwezig met onder andere havergranola, -dadelballetjes, -broodjes, -pannenkoeken en zoveel meer. Zowel in geschenkverpakkingen als voor eigen verbruik. Check haar activiteiten via www.oatontheroad.be en www.facebook.com/oatontheroad.

Op 't Hof

Verantwoordelijke voor de bar. Beheerder en uitbater van de locatie #opthof. Aanbieder van diverse publieke evenementen op allerhande locaties. Actief via www.facebook.com/opthof en www.opthof.be.

Papillon

Pasta Molinos

Pitstop

Friethuis met uitvalsbasis in Liedekerke. Brengt gourmetburgers en pulled pork mee naar Kerst Op 't Hof. Op social media te volgen via www.facebook.com/friethuis-de-pitstop-272909612730581/. 

Soetness

Victoria

Assortiment juwelen van Victoria aangeboden door Marie-Lise. Ideaal als eindejaarscadeautje of voor eigen verwennerij. 

VKL Daatmet

Zoet Zuur

Zuppasta

ZVC Pajot

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x