Zomer

Zomer

Van mei tot september 2019 was het grootste en meest sfeervolle zonneterras van de streek Op 't Hof terug te vinden. Dit unieke plekje onder de zon diende zich aan als dé ontmoetingsplaats voor allerhande mensen. Lekkere cocktails en andere drankjes, met liefde bereide tapasschotels, de meest vriendelijke bediening. Dit en zoveel meer in een heel de dag door zonovergoten authentiek kader in het centrum van Liedekerke.
Zomer Op 't Hof bleef bestaan in zijn meest sfeervolle vorm en ging in 2020 langs bij de buren in Roosdaal! We verplaatsten ons concept naar Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek alwaar we het speelpleintje van de Frans Van Cauwelaertstraat tot het eind van de zomer geannexeerd werd. Een gezellig terras, speeltuigen, petanquepleinen en natuurlijk lekkere drankjes en veel sfeer. 
In 2021 trekken we ons concept weer elders op. Wil je te weten komen wat dan de hotspot van de zomer wordt? Volg het via deze website en onze sociale mediakanalen en wees als eerste op de hoogte van de nieuwe Zomer Op 't Hof!


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x