Zomer

Zomer


De zomer van 2020 zullen we beleven als nooit tevoren. Corona en de gevolgen daarvan noopten ons voor langere tijd binnen te blijven, maar nu kunnen we weer volop genieten van een sfeervol terrasje.

Van mei tot september 2019 was het grootste en meest sfeervolle zonneterras van de streek Op 't Hof terug te vinden. Dit unieke plekje onder de zon diende zich aan als dé ontmoetingsplaats voor allerhande mensen. Lekkere cocktails en andere drankjes, met liefde bereide tapasschotels, de meest vriendelijke bediening. Dit en zoveel meer in een heel de dag door zonovergoten authentiek kader in het centrum van Liedekerke.

Zomer Op 't Hof blijft bestaan in zijn meest sfeervolle vorm en gaat langs bij de buren in Roosdaal! We verplaatsen ons concept naar Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek alwaar we het speelpleintje van de Frans Van Cauwelaertstraat tot het eind van de zomer annexeren. Een gezellig terras, speeltuigen, petanquepleinen en natuurlijk lekkere drankjes en veel sfeer. Dat hebben we wel verdiend na maanden van maatschappelijke stilstand en social distancing. 

We zijn in Lombeek van donderdag 2 juli tot en met zondag 30 augustus. We richten ons op volgende openingsuren- en dagen:

Donderdag 15u-22u

Vrijdag 15u-23u

Zaterdag 13u-23u

Zondag 13u-22u

Op regenachtige dagen houden we het terras gesloten. 

Het aantal plaatsen is, zoals overal heden ten dage, beperkt en exact afgemeten. Vrijblijvend langskomen in Lombeek is natuurlijk mogelijk, maar reserveren behoort eveneens tot de mogelijkheden. Gezien de coronamaatregelen zijn we ten allen tijde verplicht om onze maximumcapaciteit in de gaten te houden en de veiligheidsvoorschriften op te volgen. Hou hiermee rekening als je jouw bezoek plant. 

Het speelpleintje is vanuit verschillende hoeken perfect bereikbaar met de fiets of te voet. Als je met de wagen wenst te komen, raden we je aan te parkeren aan "Den Broebel" op de Gustaaf Ponchautstraat. Hieronder kan je zien waar we ons gedurende 9 weken bevinden. 

Tegelijkertijd kan je ook aan de vijvers in Pamel terecht voor ons andere concept Eaudilon. Meer info daaromtrent is terug te vinden via www.eaudilon.be. 


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x