Zomer

Zomer

Van mei tot september is het grootste en meest sfeervolle zonneterras van de streek Op 't Hof terug te vinden. Dit unieke plekje onder de zon is dé ontmoetingsplaats voor jou en jouw vrienden. Lekkere cocktails en andere drankjes, met liefde bereide tapasschotels, de meest vriendelijke bediening. Dit en zoveel meer in een heel de dag door zonovergoten authentiek kader in het centrum van Liedekerke.

Bij droog weer zijn we open vanaf 15u tot 22u. Op vrijdag en zaterdag blijven we open tot middernacht. Op zaterdagochtend zijn we dan weer open vanaf 9u. Wie graag doorsteekt na een bezoekje aan de markt, kan bij ons wekelijks terecht voor gratis koffiekoeken tussen 9u en 12u op zaterdag. Bij regenweer nemen we zelf ook rust en houden we onze poort gesloten. Zondag tenslotte openen we om 13u om rond 22u de week af te sluiten.  Tussendoor hebben we onze wekelijkse sluitingsdag op dinsdag.

Met ongeveer 250 zitplaatsen beschikken we over het grootste zongerichte terras van de ruime regio. Wie met de wagen komt, kan op onze privéparking zijn auto kwijt. Daarnaast hebben we een ruime fietsenstalling voor de mobiele tweewielers. Voetgangers bereiken ons dan alweer snel van in het centrum via de Vijfhoekstraat waar we gelegen zijn.

Onze locatie is rustig gelegen in het hartje van het dorp en biedt een veilige omgeving aan de bezoekers met kinderen. Deze kunnen naar hartenlust spelen in onze pop up speeltuin. Elk weekend staan er immers nieuwe attracties voor de jonge spruiten. Voor elk wat wils in wat deze zomer the place to be zal zijn voor jong, oud en alles daartussen!

We zien jullie graag terug #opthof!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x